? ??????????????Flower Shadow? ????? ?? ???Rating: 4.4 (62 Ratings)??81 Grabs Today. 12700 Total Grabs. ??
????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????????????????????????????????????The Gift? ????? ?? ???Rating: 4.4 (24 Ratings)??80 Grabs Today. 18361 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get th BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, January 12, 2010

HELWANI berGanDing BaHu...

Salam perjuangan... alhamdulilah, dapat juga sy update blog ni dgn izin Allah. Sejak-semenjak ini sy agak bz skit. Macam2 aktiviti dan kerja yang hendak dirancang sepanjang 2010. Tambah2 lagi sy dipertanggungjawabkan dlm BIRO HELWANI dalam PGPI. Terima kasih banyak2 kepada pihak MT sebb memberi peluang kpd sy utk terus berkhidmat dlm PGPI. Alhmdulilah :)

HELWANI ni merupakan satu biro yg berkaitan dgn hal2 wanita. Tidak kiralah ape2 pun asalkan wanita. Alhamdulilah...sy, kak zila, amal, syahidah telah merancang aktiviti HELWANI pada tahun 2010. Penaung bagi biro ini ialah Kak Munirah iaitu NYDP II PGPI. Sememangnya kerjasama antara kami dengan penaung kami sendiri sangat baik malah akrab.

Antara aktiviti yang dlm perancangan kami pada tahun 2010 ialah
- TAYANGAN GAMBAR
- JUALAN
- BAJU HELWANI
- SUKANEKA
- JOM PI DAPUR
- KEMAS KINI BOARD MUSLIMAT DI SURAU NURUL IMAN
- CERAMAH KESIHATAN
- GIRL'S DAY
- dan pelbagai aktiviti2 menarik menanti anda...InsyaAllah...

Sesungguhnya kami sebagai wakil anda iaitu muslimat IPGM KAMPUS PERLIS hanya  merancang aktiviti ini. Allah yang menentukan...Saya harap anda pula akan melibatkan diri dalam semua aktiviti yang telah dirancang oleh HELWANI 2010. Ingatlah bahawa SEMUA MUSLIMAT IPGM KAMPUS PERLIS merupakan ahli HELWANI. Sy, Kak Zila, Amal dan Syahidah sebagai AJK HELWANI iaitu wakil anda.
InsyaAllah, terdapat juga beberapa aktiviti ini yg akan dikelolakan oleh kelas anda sendiri. Sedikit sebanyak anda dapat memberi sumbangan kepada HELWANI ini sendiri. InsyaAllah... Dengan bantuan & kerjasama anda, aktiviti HELWANI 2010 dapat dijalankan dengan lancar.

Marilah kita, MUSLIMAT IPGM KAMPUS PERLIS berganding bahu dlm menjayakan aktiviti HELWANI. Masa inilah kita peluang untuk menimba ilmu dlm menguruskan sesuatu aktiviti. Semaikanlah sikap kepimpinan dalam diri kita sendiri. Buktikan bahawa kaum muslimat juga boleh memimpin terutamanya dalam kalangan muslimat itu sendiri. Cubalah untuk kita memberi sumbangan dalam gerak kerja islam ini. InsyaAllah...sekiranya kita tolong agama Allah, Allah akan permudahkan urusan kita. Yakinilah :)

Sebelum iu, sy ingin mengucapkan JUTAAN TERIMA KASIH SANGAT2 KEPADA :
- NURUL ASYIKIN BT SHAMSUDDIN
- NUR HANUNI BT IBRAHIM
- AIN SYAZWANI BT HARON
- ANIS SAKINAH BT AHMAD
- SITI HAWA BT SELAMAT
- RABIATUL ADAWIYAH BT ZULKIPLY
- NUR 'AIN

kerana telah membantu HELWANI dalam menghiaskan board muslimat di surau. Cantik & Ceria sekali... Allah sahaja yg dapat membalas jasa kalian. Terima kasih kerana meluangkan masa.Hawa & Nuni khusyuk untuk melukis gambar.Nurul...rajin betul :)


Anis...Wani menampal kertas warna pada board HELWANI...
Board HELWANI terbaru...special design from Nurul, Rabiatul, Nuni, Hawa,Anis & Wani.

Malah tabung surau pun telah dihiaskan oleh mereka. Syukran...

Baru nampak ceria tabung surau kita.hehehe...So, harap sahabat2 dapat sedekah lebih banyak lagi...heheheSEMOGA BIRO HELWANI, PGPI SENTIASA MANTAP & AKTIF...


0 comments: